Je hebt al een woning ter beschikking of je bent van plan een nieuwbouw neer te zetten en je wilt graag een extra ‘touch’ geven op vlak van verlichting? Dan is lijnverlichting misschien wel het overwegen waard. Het is ideaal voor bijvoorbeeld moderne woningen waarbij de ‘kers op de taart’ zeker niet mag ontbreken. Bij EnD Werken passen we dit voornamelijk binnenshuis toe. Het is uitermate geschikt in verschillende situaties en garandeert, hoe dan ook, een prachtig eindresultaat.

Maar wat bedoelen we nu precies met lijnverlichting? Oorspronkelijk werd lijnverlichting vooral toegepast in professionele omgevingen. Denk daarbij maar aan bedrijfshallen, magazijnen, distributiecentra, … Het is eenvoudig te monteren, neemt niet al te veel ruimte in en is relatief goedkoop.

LijnverlichtingMaar tegenwoordig zien we dergelijke lijnverlichting ook meer en meer terugkomen in huizen, kantoren, retail omgevingen, … Natuurlijk niet met hetzelfde opzet om deze ruimtes ‘gewoon’ te verlichten. Nee, het gaat veel verder. Lijnverlichting in dergelijke toepassingen, al dan niet verzonken in de muur, zorgt ervoor dat een speciaal effect wordt gecreëerd. Een sfeervolle vervolmaking die een nóg modernere look aan je woning geeft.

Zo werken wij, bij EnD Werken, vandaag de dag regelmatig met LED-lijnverlichting. Zowel opbouw als inbouw. Zo hebben we bijvoorbeeld bij deze realisatie lijnverlichting weggewerkt in een koof van het gyproc plafond. Hiervoor werd een LED-lijn gemonteerd dewelke niet zichtbaar werd geplaatst.

Zoals je kan zien zorgt het voor een subliem eindresultaat. Maar om dat te bewerkstelligen, komt één en ander kijken. Het is namelijk geen eenvoudige sinecure en vergt heel wat werk. Het is maatwerk en vereist een nauwkeurige afwerking zodanig dat jij alle dagen opnieuw kan genieten van dergelijke lijnverlichting. Bovendien kan het zowel toegepast worden bij nieuwbouw als bij renovatie. 

Een professionele elektricien is daarom onontbeerlijk zodanig dat lijnverlichting naadloos wordt geïntegreerd. Stephan van EnD Werken ondersteunt je hierin heel graag. Dankzij zijn ervaring en knowhow kan je er vanop aan dat projecten piekfijn worden opgeleverd. Volledig volgens jouw wensen.

Klaar om de ‘lichtpuntjes’ op de i te zetten? Neem dan zeker contact met ons op. Wij ontzorgen je van A tot Z.

Wil je meer weten over EnD Werken? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief en volg ons ook online.