,

Een mobiele autolader: jouw elektrische wagen opladen in een mum van tijd

autolader

Beschik jij over een elektrische wagen, een industriële stekker van 32 Ampère maar zie je het niet zitten om een elektrische laadpaal te laten installeren door EnD Werken vanwege plaatsgebrek bijvoorbeeld? Geen zorgen, wij hebben misschien wel de oplossing voor jou: een slimme autolader die kan gaan tot wel 22 kW en overigens erg draagbaar is. Het is de zwaarste autolader op de markt en compatibel met zowel wifi als 4G. Bovendien kan een dergelijk exemplaar gekoppeld worden aan de digitale teller.

Zie jij op tegen de (installatie)kosten om een laadpaal bij jouw thuis of bedrijf te laten installeren? Heb je niet de plaats om een laadpaal te zetten? Of wil je liever geen vaste laadpaal omdat je al een 32 Ampère stopcontact beschikbaar hebt? Dan kunnen wij, bij EnD Werken, jou misschien wel helpen met een een draagbare, slimme autolader.

Het grootste voordeel van een dergelijke slimme autolader is dat je erg mobiel bent. Je profiteert als het ware van de talloze voordelen die een laadpaal jou biedt maar dan ‘on the go’. Voorwaarde is wel dat er een degelijke nutsvoorziening met een 32 Ampère stopcontact voorhanden is. Een ander voordeel van deze mobiele lader is dat het vermogen oploopt tot wel 22 kW.

Je sluit de NRGkick oplaadunit gewoon aan op een stopcontact, steekt de stekker in jouw elektrische wagen en klaar. Een installatie van een laadpaal wordt overbodig. Bij dit model staat de veiligheid voorop. Zo is er onder andere een temperatuurmanagementsysteem, over- en onderspanningsbeveiliging en een geïntegreerd aardlekbeveiligingmechanische. Zo kan jij er altijd op rekenen dat je elektrische wagen in de best mogelijke omstandigheden wordt opgeladen.

Ook goed om te vermelden is dat, gezien het compacte ontwerp, het erg eenvoudig is om dit exemplaar overal mee naartoe te nemen. Het neemt niet veel plek in en is daardoor ideaal om op te bergen. Zowel niet bij je thuis als in jouw elektrische wagen.

Overigens kan deze autolader bijvoorbeeld op vakantie zijn nut bewijzen. Moet jij, al dan niet in geval van nood, jouw wagen opladen maar is er enkel een 32 Ampère stekker disponibel? Dan bewijst deze ‘portable’ NRGkick oplaadunit zijn nut. Er kan eenvoudig verbinding gemaakt worden met verschillende interfaces van de NRGkick. Al dan niet via wifi, bluetooth of de NRGkick Cloud. Zeer handig!

Zie jij op tegen de installatiekosten van een laadpaal of heb je gewoonweg niet de plaats om eentje te zetten? Dan is een dergelijke mobiele autolader misschien wel de oplossing. Neem gerust contact op met Stephan van EnD Werken en ontdek de talloze voordelen die een dergelijk exemplaar jou biedt. Twijfel je nog tussen een laadpaal of een mobiele autolader? Wij helpen je graag verder.