,

Kleine elektriciteitswerken: een ervaren elektricien is cruciaal

EnD Werken kleine elektriciteitswerken

Wil je graag een kleine modificatie of uitbreiding van jouw elektrische installatie? Een extra stopcontact in de veranda voor meer gebruiksgemak, meer verlichting rond het (tuin)huis, een extra laadpaal onder jouw carport, …? Vaak is er heel wat mogelijk. Of ben je zelfs van plan om te gaan verbouwen? Dan neem je best een ervaren elektricien ‘onder de arm’ zoals Stephan van EnD Werken. Een elektricien die jou altijd voorziet van een gedegen advies met inbegrip van een nauwkeurige uitvoering. Perfect uitgevoerd volgens het plan, inclusief een mooie afwerking. Op die manier zorg je ervoor dat de elektrische installatie altijd pico bello in orde is conform de wetgeving. Kleine elektriciteitswerken, uitgevoerd volgens goed vakmanschap? Dat zeker.

Reglementaire installatie
De grootste reden waarom je best een elektricien inschakelt bij het uitvoeren van kleine elektriciteitswerken:: jouw elektrische installatie voldoet te allen tijde aan de wetgeving die opgenomen is in het AREI (Algemeen Reglement voor Elektrische Installaties). Een installatie die uitgevoerd is volgens goed vakmanschap: daar mag je op rekenen dankzij Stephan van EnD Werken.

Jouw veiligheid primeert
Aansluitend: de veiligheid. Als jouw installatie onder handen is genomen door een ervaren vakman, dan weet je dat het goed zit. Door de jarenlange ervaring van Stephan kan je er vanop aan dat de veiligheid van jou en je huisgenoten een garantie is. Overigens ook niet onbelangrijk voor je brandverzekering bijvoorbeeld.

Elektrisch schema: up-to-date
Wanneer de kleine elektriciteitswerken uitgevoerd, moet het elektrisch schema mee aangepast worden. Zo beschik niet alleen jij maar ook een keurder of eventueel zelfs hulpdiensten (in geval van nood) over de meest recente versie. Moest er zich toch ergens een probleem voordoen, dan wordt het ‘foutzoeken’ nóg eenvoudiger. Of wanneer je wilt weten hoe je elektrische installatie precies werkt, ook dan komt een geüpdate versie handig van pas. Stephan zorgt hiervoor mét een glimlach.

Nieuwe keuring bij grotere aanpassingen
Bij iedere wezenlijke (lees: grote) verandering is het belangrijk dat een nieuwe keuring wordt uitgevoerd door een erkend keuringsorganisme. Elektricien Stephan van EnD Werken neemt hierin een adviserende rol om een vlekkeloze goedkeuring realiteit te laten worden. Heeft de keurder toch nog één of meerdere opmerkingen? EnD Werken lost ze heel graag voor je op.

Zoals je ziet: er zijn heel wat redenen om een professionele elektricien in te schakelen wanneer een modificatie aan je elektrische installatie noodzakelijk is. Ben je op zoek naar een ervaren partner die de nodige kennis én expertise in huis heeft om jouw elektrische installatie, verlichting, laadpaal, videofoon, domotica en/of ventilatiesysteem aan te passen volgens jouw wensen en noden? Twijfel niet en neem gerust contact op met EnD Werken voor kleine elektriciteitswerken.