Chairat Khongsomprat

Bij de aankoop van hun woning was de elektrische installatie niet in orde. Het keuringsverslag vermelde verschillende inbreuken dewelke zo spoedig mogelijk verbeterd moesten worden. De vorige eigenaar was reeds van start gegaan met de renovatie van de elektrische installatie en had dit gedaan op basis van een zeer oude Siemens PLC. Hij had echter geen enkel elektrisch schema gemaakt van de installatie hetgeen de hele zaak erg bemoeilijkte. In samenspraak met de klant werd beslist om de hele elektrische sturing en verdeelbord te vernieuwen en te vervangen door een modern domotica systeem van Dobiss.

“ We hadden problemen om een goede vakman te vinden die onze verouderde en onafgewerkte PLC installatie wilde en kon in orde brengen. Tot we EnD werken tegenkwamen. Stephan gaf ons zijn eerlijke mening over de aanwezige installatie en overtuigde ons met zijn uitleg om de oude PLC te vervangen door een nieuw domotica systeem. Hij gaf uitleg over het moderne Dobiss systeem en overtuigde ons om met EnD werken samen te gaan werken.

En het eindresultaat mag er dan ook gezien worden!! Zo nauwkeurig, constructief en met zeer goede service, zelfs op een vrije zaterdag.

Wij kijken er al naar uit voor onze samenwerking van een nieuw project in de toekomst.“