Elektriciteitswerken

Heb je plannen om een nieuwbouw- of renovatieproject te realiseren, dan heb je hierbij nood aan een goede elektricien. EnD Werken zorgt ervoor dat jouw elektrische installatie uitgevoerd wordt met de hoogste kwaliteit en conform het AREI van het begin tot het einde.

Vanaf het moment dat de bouwplannen in orde zijn, kan je best contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken. Samen wordt dan gekeken welk comfort je wil en aan welke eisen de installatie moet voldoen. Er wordt besproken waar de schakelaars, stopcontacten, internetaansluitingen e.d. moeten komen en welke uitvoering van afdekplaatjes en toetsen je wenst. Aan de hand van dit gesprek kan er een passend voorstel uitgewerkt worden voor de elektriciteitswerken.

EnD Werken zorgt voor de nodige slijp- en breekwerken, plaatst de inbouwdoosjes en het nodige leidingwerk. Nadat de pleisterwerken beëindigd zijn worden de componenten geplaatst en het verdeelbord aangesloten. Vervolgens wordt de volledige installatie uitvoerig getest om daarna te onderwerpen aan de wettelijke keuring uitgevoerd door een onafhankelijk keuringsorganisme.

Als professioneel elektricien behandelt EnD Werken al deze elektriciteitswerken met de nodige toewijding zodat jij je nergens zorgen over moet maken.

Elektricien

Heb jij nood aan een goede, professionele elektricien?

Neem ook gerust een kijkje bij: