Miranda Smolders

De elektrische installatie in onze woning werd destijds door een andere firma geplaatst. Daar we een probleem hadden met onze Dobiss installatie en videofoon, probeerden we deze firma te contacteren. Deze bleek niet meer te bestaan. We hebben dan contact gezocht met de firma Dobiss en zij verwezen ons door naar EnD Werken BV. Stephan… Lees meer “Miranda Smolders”

Miranda Smolders
Sint-Truiden

Ann Paesmans

EnD Werken is een bedrijf waar je letterlijk en figuurlijk mee kan bouwen. De eigenaar Stephan heb ik leren kennen als een zeer professionele en rustige man. Toen ik begon aan mijn nieuwbouw had ik enorm veel vragen. Stephan gaf mij op een praktische en verstaanbare manier advies om zo stap voor stap een goed… Lees meer “Ann Paesmans”

Ann Paesmans
Beringen

Rudi Hermans

Voor de aankoop en installatie van een laadpaal voor onze elektrische wagen contacteerden we Stephan van EnD Werken. Stephan kwam ter plaatse om de bestaande elektrische installatie te bekijken en stelde ons de verschillende mogelijkheden voor. Vervolgens werkte hij een voorstel uit voor de installatie van deze laadpaal met de nodige toebehoren zoals een loadmanagement… Lees meer “Rudi Hermans”

Rudi Hermans
Zolder

Sandor en Carine Szeplaki-Daniëls

Voor de plaatsing van de Wallbox (laadpaal) voor onze elektrische wagen, kozen we EnD Werken uit de binnengekomen offertes. Wij vinden immers het contact (ook voor de na-service) met een plaatselijke vakman belangrijk. De communicatie en verdere afwikkeling, met zaakvoerder Stephan, verliep vlekkeloos en correct. Een bijkomend klusje (vervangen van een wisselschakelaar) bleek evenmin een… Lees meer “Sandor en Carine Szeplaki-Daniëls”

Sandor en Carine Szeplaki-Daniëls
Houthalen-Oost

Refya Bulut

Voor de elektriciteitswerken in onze nieuwbouwwoning hebben wij contact opgenomen met Stephan van EnD Werken. Vanaf het eerste begin werd ons project goed aangepakt. De offerte werd vlot, heel correct en overzichtelijk opgemaakt. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. Alles werd zoals het overeengekomen tijdsschema gevolgd en afgewerkt. Altijd was er plaats voor een… Lees meer “Refya Bulut”

Refya Bulut
Houthalen-Helchteren

Chairat Khongsomprat

Bij de aankoop van hun woning was de elektrische installatie niet in orde. Het keuringsverslag vermelde verschillende inbreuken dewelke zo spoedig mogelijk verbeterd moesten worden. De vorige eigenaar was reeds van start gegaan met de renovatie van de elektrische installatie en had dit gedaan op basis van een zeer oude Siemens PLC. Hij had echter… Lees meer “Chairat Khongsomprat”

Chairat Khongsomprat
Kwaadmechelen

Bram en Laura Beckers – Declercq

‘Onze samenwerking met Stephan is op elk moment zeer vlot verlopen. Bij het bespreken van de offerte werd al snel duidelijk dat hij goed op de hoogte was van de woning en dat hij zelf had nagedacht over hoe dingen aangepakt konden worden. Stephan heeft het hart op de tong en zal steeds zijn eerlijke… Lees meer “Bram en Laura Beckers – Declercq”

Bram en Laura Beckers - Declercq
Haacht

Wendy Berthels

Wendy en Kenny dromen van een moderne nieuwbouwwoning! Om deze te realiseren zijn zij op zoek naar verschillende betrouwbare aannemers. Via het reclamebord bij EnD Werken nemen zij contact op met mij. “Wij zijn zeer tevreden over de werken die Stephan bij ons gedaan heeft! Vanaf het eerste contact voelden we een match. Hij dacht… Lees meer “Wendy Berthels”

Wendy Berthels
Houthalen-Helchteren

Michael Aertsen

Michael Aertsen was voor de verbouwing van hun woning op zoek naar een goede vakman in elektriciteit. Via hun architect, Nicole Driesen van architectenbureau Do Modus, kwam hij in contact met EnD Werken. “Stephan, van EnD Werken, is iemand die recht voor de raap en duidelijk is. Hij heeft begrip voor onze noden en luistert… Lees meer “Michael Aertsen”

Michael Aertsen
Heusen-Zolder

Frank Kindt – Architectenbureau Goddeeris Kortrijk

Frank Kindt, architect bij Bureau Goddeeris in Kortrijk, was voor het kantoorgebouw Konvert Interim in Houthalen op zoek naar een elektricien die hem kon ondersteunen in het project. Via de bouwheer werd het project met Stephan Motmans van EnD Werken opgestart. Frank Kindt was zeer tevreden over de samenwerking met Stephan. “Stephan heeft alles uitgevoerd… Lees meer “Frank Kindt – Architectenbureau Goddeeris Kortrijk”

Frank Kindt
Architectenbureau Goddeeris

Cinza Imperato

Cinza Imperato was voor haar nieuwbouwwoning op zoek naar iemand die de elektriciteit en het ventilatiesysteem kon aanleggen. Via vrienden was ze terechtgekomen bij Stephan van EnD Werken. Zij waren zeer enthousiast over zijn werking en toen Cinza het werk zag, besloot ze om Stephan ook voor haar project in te schakelen. Cinza is zeer… Lees meer “Cinza Imperato”

Cinza Imperato
Houthalen-Helchteren

Tom Lenaerts

Tom Lenaerts was voor zijn nieuwbouwwoning op zoek naar een elektricien en iemand die het verluchtingssysteem kon installeren. Hij had al eerder samengewerkt met Stephan van EnD Werken en was daar altijd tevreden over geweest. Hij besloot Stephan opnieuw in te schakelen voor zijn nieuwbouwwoning voor de elektriciteit en ventilatie. Tom heeft niets aan te… Lees meer “Tom Lenaerts”

Tom Lenaerts
Lummen

Toni Seulze

Toni Seulze was voor de renovatie van zijn woning op zoek naar een elektricien. Via zijn werk was hij Stephan tegengekomen, waarvan hij wist dat hij elektriciteit legde. Hij besloot om met EnD Werken in zee te gaan. Toni heeft nog geen moment spijt gehad van zijn keuze. “Stephan van EnD Werken gaf zeer goede… Lees meer “Toni Seulze”

Toni Seulze
Genk

Nicole Driesen – Architectenbureau Do Modus

Nicole Driesen, zaakvoerder van en architect bij architectenbureau Do Modus in Zonhoven, schakelde Stephan van EnD Werken in voor de renovatie en nieuwbouw van woningen. “We hadden iemand nodig die goed meedenkt en de afspraken altijd nakomt. Iemand die ervoor zorgt dat de werf goed verzorgd wordt en juist communiceert met ons.” Via een klant… Lees meer “Nicole Driesen – Architectenbureau Do Modus”

Nicole Driesen
Zonhoven