Wendy Berthels – particulier

Wendy en Kenny dromen van een moderne nieuwbouwwoning! Om deze te realiseren zijn zij op zoek naar verschillende betrouwbare aannemers. Via het reclamebord bij EnD Werken nemen zij contact op met mij. “Wij zijn zeer tevreden over de werken die Stephan bij ons gedaan heeft! Vanaf het eerste contact voelden we een match. Hij dacht… Lees meer “Wendy Berthels – particulier”

Wendy Berthels
Particulier

Michael Aertsen – particulier

Michael Aertsen was voor de verbouwing van hun woning op zoek naar een goede vakman in elektriciteit. Via hun architect, Nicole Driesen van architectenbureau Do Modus, kwam hij in contact met EnD Werken. “Stephan, van EnD Werken, is iemand die recht voor de raap en duidelijk is. Hij heeft begrip voor onze noden en luistert… Lees meer “Michael Aertsen – particulier”

Michael Aertsen
Particulier

Frank Kindt – Architectenbureau Goddeeris Kortrijk

Frank Kindt, architect bij Bureau Goddeeris in Kortijk, was voor het kantoorgebouw Konvert Interim in Houthalen op zoek naar een elektricien die hem kon ondersteunen in het project. Via de bouwheer werd het project met Stephan Motmans van EnD Werken opgestart. Frank Kindt was zeer tevreden over de samenwerking met Stephan. “Stephan heeft alles uitgevoerd… Lees meer “Frank Kindt – Architectenbureau Goddeeris Kortrijk”

Frank Kindt
Architectenbureau Goddeeris

Cinza Imperato – particulier

Cinza Imperato was voor haar nieuwbouwwoning op zoek naar iemand die de elektriciteit en het ventilatiesysteem kon aanleggen. Via vrienden was ze terechtgekomen bij Stephan van EnD Werken. Zij waren zeer enthousiast over zijn werking en toen Cinza het werk zag, besloot ze om Stephan ook voor haar project in te schakelen. Cinza is zeer… Lees meer “Cinza Imperato – particulier”

Cinza Imperato
Particulier

Tom Lenaerts – particulier

Tom Lenaerts was voor zijn nieuwbouwwoning op zoek naar een elektricien en iemand die het verluchtingssysteem kon installeren. Hij had al eerder samengewerkt met Stephan van EnD Werken en was daar altijd tevreden over geweest. Hij besloot Stephan opnieuw in te schakelen voor zijn nieuwbouwwoning voor de elektriciteit en ventilatie. Tom heeft niets aan te… Lees meer “Tom Lenaerts – particulier”

Tom Lenaerts
Particulier

Toni Seulze – particulier

Toni Seulze was voor de renovatie van zijn woning op zoek naar een elektricien. Via zijn werk was hij Stephan tegengekomen, waarvan hij wist dat hij elektriciteit legde. Hij besloot om met EnD Werken in zee te gaan. Toni heeft nog geen moment spijt gehad van zijn keuze. “Stephan van EnD Werken gaf zeer goede… Lees meer “Toni Seulze – particulier”

Toni Seulze
Particulier

Nicole Driesen – Architectenbureau Do Modus

Nicole Driesen, zaakvoerder van en architect bij architectenbureau Do Modus in Zonhoven, schakelde Stephan van EnD Werken in voor de renovatie en nieuwbouw van woningen. “We hadden iemand nodig die goed meedenkt en de afspraken altijd nakomt. Iemand die ervoor zorgt dat de werf goed verzorgd wordt en juist communiceert met ons.” Via een klant… Lees meer “Nicole Driesen – Architectenbureau Do Modus”

Nicole Driesen
Do Modus