Verlichting

Ben je op zoek naar verlichting maar heb je nog geen idee wat je wil? Of heb je juist wel al een goed idee wat je wil maar je weet niet hoe daaraan te beginnen? EnD Werken helpt jou graag op weg.

Wij voorzien catalogi van verschillende merken en prijscategorieën, waarin een ruime keuze verlichting staat. Er is voor ieder wat wils. Maar ook als je al exact weet wat je bij jou thuis wil hebben van verlichting, helpt EnD Werken jou graag verder.

Zowel het interieur als de tuin kan onder handen genomen worden, met de integratie van energiezuinige LED-verlichting, eco halogeenlampen… Voor de plaatsing van inbouwspots voeren wij ook de nodige boringen uit.

Wens je echte professionele begeleiding bij de keuze en integratie van de verlichting? Wij brengen je graag in contact met een van onze partner voor lichtadvies. Zij tekenen verlichting in op jouw plan en houden rekening met jouw wensen, design, interieur en budget. Daarna nemen wij het graag weer over voor de installatie van jouw droomverlichting.

Verlichting

Heb jij nood aan een goede, professionele elektricien?

Neem ook gerust een kijkje bij: