Frank Kindt – Architectenbureau Goddeeris Kortrijk

Frank Kindt, architect bij Bureau Goddeeris in Kortrijk, was voor het kantoorgebouw Konvert Interim in Houthalen op zoek naar een elektricien die hem kon ondersteunen in het project. Via de bouwheer werd het project met Stephan Motmans van EnD Werken opgestart.

Frank Kindt was zeer tevreden over de samenwerking met Stephan. “Stephan heeft alles uitgevoerd zoals gevraagd en alles werd mooi op tijd in orde gebracht. Door zijn inbreng kregen wij onmiddellijk een goed inzicht in zijn ervaring. Hij kwam zelf af met een heel aantal voorstellen voor hoe bepaalde zaken het best werden uitgevoerd. En wanneer iets moest herzien worden, was dat ook geen enkel probleem.”

Voor Frank Kindt is het dan ook geen moeilijke keuze in de toekomst. “Stephan is een zeer aangename man. Hij werkt zeer constructief en creatief en wanneer we nog eens een project in de buurt hebben, weten we nu al dat we hem nog eens zullen inschakelen. Van hem zijn we zeker dat het project goed zal verlopen en opgeleverd zal worden.”