Michael Aertsen

Michael Aertsen was voor de verbouwing van hun woning op zoek naar een goede vakman in elektriciteit. Via hun architect, Nicole Driesen van architectenbureau Do Modus, kwam hij in contact met EnD Werken.

“Stephan, van EnD Werken, is iemand die recht voor de raap en duidelijk is. Hij heeft begrip voor onze noden en luistert goed naar al onze wensen. Over de werkwijze van EnD Werken kan ik zeggen dat deze duidelijk, volgens goede afspraken en met respect voor onze inzichten en mening verloopt. Alles wordt proper, netjes en met oog voor detail afgeleverd. We zijn dan ook zeer tevreden van het eindresultaat. Het is geworden zoals we het ons hadden voorgesteld en Stephan heeft goed rekening gehouden met het vooropgestelde budget.”

“De goede bereikbaarheid tijdens ons volledige project is zeker een troef. Het groot voordeel van een eenmansbedrijf is dat je zelf het project aanpakt en uitvoert. Andere aannemers doen de projectvoorstelling en ‘halen de opdracht binnen’, maar zijn daarna volledig van de radar verdwenen omdat alles via hun werkmensen gebeurt.”