,

Een elektricien die naar je luistert – Project in de kijker

Een elektricien die luistert

Veiligheid, correctheid en efficiëntie zijn belangrijke peilers van een goede elektricien, maar dat is nog niet alles! Het gaat niet alleen om het leveren van een functioneel resultaat; het draait ook om schoonheid, om een naadloze integratie binnen de esthetiek van je huis. Naast de jarenlange expertise van Stephan van EnD werken, kan u ook rekenen op zijn behulpzaamheid bij het zoeken van oplossingen die passen in de stijl van uw huis.

Laat ons een voorbeeld geven van Stephan’s toewijding aan perfectie.. Een tijdje terug kreeg Stephan de uitdaging om een klant te helpen met een gloednieuwe pastorijwoning. De eigenaar had een zeer specifieke visie voor zowel het uiterlijk als het interieur van het huis. Ze streefde naar een authentieke inrichting en wilde zelfs dat de lichtschakelaars perfect pasten bij deze esthetiek. Dus vertrok Stephan op zijn zoektocht naar de perfecte lichtschakelaars die paste in dit verhaal.

Na een grondige zoektocht stuitte Stephan op Fontini, een Spaanse producent van hoogwaardig porseleinen schakelmateriaal met verschillende prachtige ontwerpen. Het materiaal viel volledig in de smaak van de eigenaar en paste perfect bij de statige uitstraling van de pastorijwoning.

Voor de benedenverdieping koos Stephan voor het type Garby in zwart porselein. Op de bovenverdieping werd dezelfde Garby gekozen, maar dan in wit porselein. Voor een specifieke kamer koos hij voor een witte porseleinen opbouwschakelaar met een houten rozet, waardoor het unieke karakter van die ruimte werd benadrukt. Zelfs voor de kelderverdieping werd het type Garby in wit porselein met houten rozet en schakelknop zorgvuldig geselecteerd.

En dat is nog niet alles! De gehele elektrische installatie werd uitgevoerd met relaissturing, waardoor niet alleen de esthetiek, maar ook de functionaliteit van het huis naar een hoger niveau werd getild.

Heb jij ook behoefte aan een ervaren elektricien die niet enkel vakmanschap biedt, maar ook luistert naar jouw voorkeuren? Neem dan absoluut contact op met Stephan van EnD werken voor een persoonlijke benadering van jouw project!

https://www.endwerken.be/portfolio-item/project-1-elektriciteitswerken/