,

Sfeerverlichting voor meer gezelligheid in je woning

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting is de perfecte manier om van jouw woning een ideale, gezellige en warme thuis te maken. Het is zeer gemakkelijk bedienbaar, slim aanstuurbaar en bovendien instelbaar in tal van kleuren. Benieuwd hoe ook jij je woning helemaal kan opfleuren met sfeerverlichting?

Naast de gewone lampen in je woning die het licht verzorgen, kan je gebruikmaken van sfeerverlichting om je huis een extra dimensie te geven. Wanneer je bijvoorbeeld ‘s avonds thuis komt, na een lange dag werken, en even wilt genieten van je favoriete film is sfeerverlichting uitermate geschikt om even tot rust te komen in een en aangename en sfeervolle setting.

Sfeerverlichting kent tal van voordelen. Zo kan je genieten van de RGB-kleurenschaal. Dankzij een eventuele integratie met bijvoorbeeld jouw domoticasysteem kan alles vanuit 1 centraal punt aangestuurd worden. Al dan niet via de app. Groen, geel of toch liever rood? De keuze is aan jou.

Sfeerverlichting komt in allerlei soorten. Zo heb je bijvoorbeeld accentverlichting, indirecte verlichting en (vrijstaande) verlichtingsarmaturen.

  • Accentverlichting wordt gebruikt om bepaalde delen van je woning extra in de kijker te zetten. Zo kan je bijvoorbeeld verlichting plaatsen boven een schilderij om een leuk effect te creëren.
  • Indirecte verlichting daarentegen is licht dat verwerkt zit achter wanden of kasten. Door hier gebruik van te maken, zie je enkel een reflectie van het licht en zie je niet de volledige lichtbron. Indirecte verlichting plaatsen in je zitruimte zorgt bijvoorbeeld voor dat knusse en warme gevoel. Ideaal om optimaal te genieten van je favoriete film.
  • Vrijstaande verlichtingsarmaturen zijn dan weer eenvoudig verplaatsbaar. Dit zijn als het ware verlichtingsmiddelen die dan voorzien zijn van RGB-LED’s om voor een bepaalde sfeer te creëren.

Hieronder enkele voorbeelden van projecten waarbij EnD Werken op een professionele en degelijke manier sfeerverlichting heeft geïntegreerd. Gezelligheid troef.

Zie je het al voor je? Sfeerverlichting in jouw woonkamer, slaapkamer, badkamer, …? Kiezen voor de kleur die het best past bij jouw stemming op dat moment? Neem dan gerust contact met ons op en we bekijken graag, samen met jou, de mogelijkheden.

Wil je meer weten over EnD Werken? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief en volg ons ook online.