domotica mogelijkheden

Ben jij van plan om je woning, bedrijfspand, … te (laten) bouwen? Of ga je misschien verbouwen? Dan is het een goed idee om zeker eens na te denken over de elektriciteit. Wil je genieten van een maximaal (woon)comfort als het gaat om de aansturing van je verlichting, stopcontacten, …? Dan is een domotica systeem mogelijks wel de perfecte uitkomst. Bij EnD Werken voeren we de producten van enkele hoogkwalitatieve merken: DOBBIS en Niko Home Control. Twee gerenommeerde fabrikanten die ervoor zorgen dat de bediening van jouw domotica systeem kinderspel wordt. Gebruiksgemak is troef.

In ons assortiment van merken, op vlak van domotica, werken we vooral met DOBBIS en Niko Home Control. Dit zijn twee producenten van schakelmateriaal die jou het leven aangenamer kunnen maken. Van een afstand het licht uitschakelen? Of na een bepaalde tijd alle verbruikers in je woning uitschakelen? Het zijn maar enkele mogelijkheden. Met een domotica systeem van zowel DOBBIS als Niko Home Control kan dit gerealiseerd worden door Stephan van EnD Werken. Maar waar zit nu precies het verschil tussen de producten van beide fabrikanten? En waarom heeft EnD Werken gekozen voor deze fabrikanten?

Allereerst zijn DOBBIS en Niko Home Control gevestigde waarden binnen het ‘domotica landschap’. Zo is DOBISS bijvoorbeeld een 100% Belgisch bedrijf en ervaren pionier op het vlak van domotica. Al 20 jaar volgt DOBBIS de evolutie in woningautomatisatie op de voet. Keer op keer zoeken ze de perfecte oplossing voor jou als eindgebruiker. Hierbij staat een duurzame kwaliteit op nummer 1 zodat jij een leven lang plezier kan hebben van jouw installatie.

Bij Niko is dat niet anders. Met meer dan 100 jaar ervaring op de ‘teller’ hebben ze een ijzersterke reputatie opgebouwd. Niet alleen op vlak van betrouwbaarheid maar ook qua design en innovatie. Niko hecht erg veel waarde aan kwaliteit. Iets dat wij, bij EnD Werken, als gecertificeerd installateur alleen maar kunnen bevestigen wanneer we aan de slag gaan met hun hoogwaardige producten. Zo test Niko bijvoorbeeld elke schakelaar en elk stopcontact tot ze er zeker van zijn dat ze 30 jaar meegaan bij normaal dagelijks gebruik. Maar net zo belangrijk is dat je een tijdloos design in huis haalt waar je nog jaren van geniet.

Dat weerspiegelt zich niet alleen in de producten maar ook in de grafische interfaces van een DOBBIS of Niko Home Control domotica systeem. De ‘look’ en ‘feel’ is misschien niet exact hetzelfde, maar je kan wel hetzelfde realiseren op een zeer eenvoudige manier. Uiteraard hanteren de twee bedrijven hun eigen ‘filosofie’ als het gaat om de bediening, het gebruiksgemak, … Maar veelal merken we bij onze klanten dat er erg weinig verschil is.

Waar je ook voor kiest, EnD Werken heeft alle kennis én ervaring in huis om jouw domotica systeem van DOBBIS of Niko Home Control tot in de puntjes af te werken. Op voorhand nemen we graag de tijd om kennis te maken met elkaar én te ontdekken wat je wensen en noden zijn. Op basis daarvan adviseren we jou graag. Rekening houdend met de wetgeving, verplichtingen, vereisten van de bouwheer, …

Klaar om van start te gaan met een domotica systeem? Neem zeker contact met ons op via het contactformulier, we helpen je graag. Waar jij op mag rekenen? Dat is de professionaliteit én betrokkenheid van zaakvoerder Stephan.