EnD Werken

Zoals we eerder al lieten weten in dit blogbericht is de rol van een elektricien in Limburg tijdens een nieuwbouw of verbouwing cruciaal. Hij/zij helpt je in alle stadia van het project. Van voorbereiding tot uitvoering én oplevering. Er wordt nauw contact gehouden met alle partijen zodanig dat jij weldra kan genieten van ‘picture perfect’: huisje, tuintje, boompje, … Bij EnD Werken BV, Elektriciteit en Domotica Werken, ontzorgt elektricien Stephan jou. Elektriciteitswerken, domotica, verlichting, laadpalen, videofonie en/of ventilatie? Wij denken graag met je mee. Benieuwd naar onze kernwaarden die we hoog in het vaandel dragen?

Bij EnD Werken willen we zorgen voor degelijke, mooi afgewerkte elektrische installaties/systemen die perfect zijn afgestemd op jouw wensen en noden. Wanneer je met ons samenwerkt, zal je merken dat Stephan enkele belangrijke klemtonen legt op vlak van het klantencontact. Iets dat ondertussen al verschillende keren is bevestigd. Benieuwd? Neem dan zeker eens een kijkje naar de getuigenissen op deze pagina. In ons bedrijf zijn er aantal kernwaarden waar we veel belang aan hechten. Nieuwsgierig welke?

EnD Werken elektricien Limburg

Allereerst vinden we eerlijkheid en een open communicatie naar de klant toe erg belangrijk. Transparantie staat hierbij centraal. Zowel tijdens de contactmomenten als bij de uitvoering van de werken. In alle stappen houdt Stephan contact met iedereen, zowel telefonisch als via e-mail. Daaruit vloeit automatisch een bepaalde vorm van betrokkenheid. Een persoonlijk contact staat bij EnD Werken op nummer 1.

Aansluitend spelen we graag in op jouw wensen en noden: wat vind jij belangrijk? Wat heb jij nu écht nodig: nu en in de toekomst? Op basis van Stephan zijn ervaring en knowhow worden de juiste vragen gesteld. Een elektrische installatie op maat van jou, je gezin en/of bedrijf? Daar mag je op rekenen.

Op basis van een weloverwogen aanpak gaan we te werk. Rekening houdend met alle andere disciplines/belanghebbenden zoals architecten, bouwheren, … Ook op vlak van wetgeving zorgt EnD Werken dat jouw installatie voldoet aan de regels en normen, opgenomen in het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (AREI).

Kort samengevat: ben jij nog op zoek naar een ervaren vakman die jouw elektrische installatie, domotica systeem, verlichting, laadpaal, videofoon en ventilatiesysteem professioneel plaatst? Neem dan gerust contact op met Stephan (elektricien in Limburg) van EnD werken. Wij helpen je graag verder.