,

DOBBIS NanoTouch: alle functionaliteiten van je DOBBIS woning binnen handbereik

DOBBIS NanoTouch

DOBBIS. Een Belgische fabrikant, onder andere actief in het domotica segment, waar EnD Werken al sinds jaar en dag mee samenwerkt. DOBBIS maakt onderdeel uit van de internationale FERMAX groep en volgt al meer dan 25 jaar de evolutie in woningautomatisatie nauwgezet op. Eén van de vele redenen waarom wij hun producten gebruiken in onze domotica projecten. Een leuke nieuwigheid die het bedrijf recentelijk heeft gelanceerd: de NanoTouch. Kort samengevat betreft dit een ‘slim gadget’ dat fungeert als centraal bedieningspunt in huis: ieder gezinslid krijgt toegang tot alle functionaliteiten.

Ben jij nog op zoek naar een elegante bediening voor je DOBISS woning? Of wil jij je woning laten uitrusten met domotica van DOBBIS waarbij alles bedienbaar is via een compact ‘device’? Dan biedt de DOBBIS NanoTouch een mooie oplossing. Je bedient niet alleen je ‘screens’, scenario’s maar ook je muzieksysteem en/of verwarming. Dit apparaat is beschikbaar voor zowel DOBISS NXT als Ambiance PRO. Benieuwd wat je hier precies allemaal mee kan? Dan is het zeker de moeite waard om onderstaande video te bekijken:

Zoals je ziet: het scherm met een diagonaal van slechts 4 inch biedt je onbeperkte functionaliteiten. Een intuïtieve bediening is verzekerd dankzij de mooie interface die overigens erg gebruiksvriendelijk is. Met inbegrip van een installatie in no-time door Stephan van EnD Werken.

Een ander voordeel waar we je graag attent op maken: de gelijkenissen met de smartphone applicatie zijn treffend wat maakt dat je er snel mee ‘weg’ bent. Met behulp van de NanoTouch zijn alle uitgangen, rolluiken, scenario’s, audio en temperatuur te bedienen. Er wordt zelfs de mogelijkheid geboden om op elk scherm andere elementen te tonen.

Benieuwd hoe dit Plug & Play apparaat past binnen jouw (toekomstig) domotica systeem? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie omtrent dit mini touchscreen waarmee je je volledige woning kan bedienen. Wij tonen je graag alle ins en outs van de DOBBIS NanoTouch.