,

Jouw elektrische installatie: ‘futureproof’

elektricien Limburg

Huisje, tuintje, boompje. Iedereen kent wel dit spreekwoordelijke ‘trio’. Voor velen wellicht een droom. Om dit te ‘bewerkstelligen’, is vaak een renovatie van een (recent aangekocht) huis, appartement, … aan de orde. Of indien er wordt beslist om van ‘nul’ te beginnen: een nieuwbouwproject. Iemand die niet weg te denken is in een dergelijk geval: een elektricien. Niet alleen een elektricien die instaat voor het elektrisch ontwerp, leggen van kabels, maken van aansluitingen, … Maar een gespecialiseerde vakman met een doorgedreven kennis die meedenkt met jou omtrent ‘picture perfect’. Niet alleen op vlak van elektriciteit, maar ook wat betreft domotica, verlichting, laadpalen, videofonie én ventilatie. Welkom bij EnD Werken!

Maak kennis met Stepan Motmans, bestuurder van Elektriciteit en Domotica Werken BV. Ook wel afgekort als EnD Werken BV. Voor elk project is hij de contactpersoon. Van begin tot eind. Dat gezegd zijnde willen we in dit blogbericht het belang toelichten van een elektricien met een passie voor het ‘elektriciteitsvak’ die graag met jou meedenkt. Ook weer: van A tot Z.

Ongeacht het project, leggen we bij EnD Werken altijd enkele belangrijke klemtonen die in jouw voordeel zijn. Zoals eerder al gezegd is het erg belangrijk dat je kiest voor een elektricien die op een persoonlijke en betrokken manier te werk gaat. Iets waar jij alleen maar baat bij hebt.

Zo is het bijvoorbeeld cruciaal dat er niet alleen gekeken wordt naar jouw wensen en noden aangaande elektriciteit nu, maar ook in de toekomst. Hieronder enkele concrete voorbeelden ter illustratie:

  • Ben jij van plan om bijvoorbeeld een elektrisch bed te plaatsen in een slaapkamer? Dan zou het erg handig zijn als het desbetreffende stopcontact, dat gebruikt wordt om het elektrisch bed van stroom te voorzien, niet die van het nachtkastje zou zijn. Een mooi alternatief zou zijn om het stopcontact onder het bed, in de muur of in de vloer te ‘verwerken’. Zo oogt de slaapkamer alvast veel mooier. Met inbegrip van een naadloze integratie en perfecte afwerking door Stephan.
  • Zou je in de (nabije) toekomst bijvoorbeeld een tuinhuis willen? Of overweeg je dat? Dan zal elektriciteit wenselijk zijn om bijvoorbeeld te genieten van een lichtvoorziening. Alsook stopcontacten om misschien toestellen op te laden. Of andere apparaten te voorzien van stroom zoals elektrische grasmachines, …
  • Indien je een (grote) tuin ter beschikking hebt (of zal hebben binnenkort), dan zou een zwembad of zelfs jacuzzi in een latere fase misschien wel een meerwaarde zijn. Uiteraard zijn hierbij nutsvoorzieningen nodig waaronder elektriciteit. Desgewenst kunnen we bij EnD Werken alle nodige voorbereidingen treffen om een uitbreiding vlot te laten verlopen in een eventueel latere fase. Zonder dat er extra breekwerk nodig is.

Dit zijn misschien zaken die heel logisch klinken als je het zo leest, maar vaak merken we bij EnD Werken dat hier niet altijd aan wordt gedacht. Daarom ondersteunen wij je heel graag in een vroege fase van het project om ervoor te zorgen dat een latere uitbreiding altijd mogelijk is. Dit doen we vooral door de juiste vragen te stellen met een vooruitziende blik op jouw toekomst. Zo mag jij gerust zijn wat betreft elektriciteitsvoorziening. Niet alleen nu, maar ook later.

Uiteraard zijn er nog veel meer ‘accenten’ die wij leggen tijdens het persoonlijke contact. Ga jij (binnenkort) van start met een nieuwbouwproject of renovatie maar heb je nog vragen aangaande elektriciteit, domotica, verlichting, laadpalen, videofonie en/of ventilatie? Dan is Stephan van EnD Werken jouw aanspreekpunt. Hij helpt je graag met een glimlach verder. Klaar voor een eerste kennismakingsgesprek?